Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit geld niet voor alle producten. Dit geld alleen voor die bij ons op voorraad liggen in het magazijn. De levertijd varieert van 2 tot 10 werkdagen afhankelijk naar welk land deze wordt verstuurd. Wij versturen onze pakketten meestal met POSTNL. Mocht dit afwijken, laten wij dit u weten. Wij sturen u een tracking code toe van uw bestelling om deze te volgen.
Verzendkosten NL
De verzendkosten van onze producten naar elk adres in Nederland (geen postbus) is een vast bedrag van 9,95 euro per gewone zending en boven het gewicht van 20 kg is dat 14,95 euro. Er is geen sprake van gratis verzending, tenzij anders overeengekomen.
Verzendkosten Buitenland
Zendingen die binnen de EU worden verzenden (daarbuiten gelden andere regels), worden de kosten opgegeven in de offerte/factuur die u heeft ontvangen. Wij hanteren geen vaste kosten maar een 1:1 kosten principe, tenzij wij anders zijn overeengekomen.
Retourzendingen accepteren wij alleen in overleg en aangemelde retouren accpeteren wij. Zie hiervoor ook onze retourbeleid.