Retourbeleid

U vindt op deze pagina ons retourbeleid in grote lijnen.

Iedere consument die een online aankoop doet heeft volgens de wet "Kopen op afstand" het recht om het bestelde product zonder opgaaf van reden in goede verpakking en staat terug te sturen. Bij ons dit dit natuurlijk niet anders. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 kalenderdagen. Daarbij vragen wij u de retour bij ons aan te melden.
Aanmelden retour
Elke retour die u wilt terugsturen dient u aan te melden. Dat kunt u via email of via ons retourformulier doen. Zonder deze melding nemen wij geen goederen terug.
Kosten en risico retourzending
De kosten en risico van uw retourzending ligt bij u als afnemer. De zending is door ons ontvangen, indien het product bij ons fysiek op lokatie is ontvangen.
Bevestiging retourontvangst
U ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst of uw pakket in goede staat bij ons is ontvangen.
Terugstorttermijn van uw retour of annulering
Het bedrag wat u terug ontvangt wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan u terugbetaald. De kosten en risico van uw retourzending ligt bij u als afnemer. De zending is door ons ontvangen, indien het product bij ons fysiek op lokatie is ontvangen.
Ons retour adres
Aquatics & Investment
Simon van Collemstraat 128
1325 PR Almere
Onder vermelding retourreferentie

Retourzending aangetekend versturen
Wij adviseren uw retourzending aangetekend te versturen. Om eventuele vermissing te voorkomen.
Voor onze uitgebreide informatie van ons retourbeleid, kijk op Retourbeleid, daar vindt u alles over retourzendingen.