Algemene voorwaarden

Het betreft hier algemene voorwaarden met betrekking tot leverings- en betalingscondities van Aquatics & Investment (verder te noemen AQI). Wij ontvangen via onze website aquaticsoutdoor.nl en via ons vast advertentie platform marktplaats.nl bestellingen.
Onze publicaties
Niets van onze prublicaties of documenten mogen worden gekopieerd, vermeenigvuldigd of worden verspreid zonder uitdrukkelijke toestemming van AQI. Onze producten zijn voordurend onderhevig aan verbeteringen zodat wij ons het recht voorbehouden technische specificaties te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Leveringen
Wij leveren onze producten uit ons magazijn in Almere.
Verzenden
Orders worden zorgvuldig verpakt en verzonden naar Nederland en overige EU landen. Buiten de EU worden goederen in overleg verstuurd en onder speciale voorwaarden. Verzendkosten is in overleg overeengekomen met de opdrachtgever.Zie ook elders Verzenden/Kosten
Retourzendingen
Uw retour begint met een schriftelijke aanvraag per email of retourformulier. Wij moeten op de hoogte zijn van de aanvraag. De volgende richtlijnen zijn van toepassing:
Artikelen die bij ons gekocht zijn mogen retour, overige niet.

Terugsturen is uw risico, verzendkosten zijn voor u als verzender of er is anders overengekomen.

Retour is pas ontvangen indien wij deze fystiek hebben ontvangen en technisch hebben goedgekeurd op eventuele gebreken.

AQI houd het recht eventuele extra retourkosten in rekening te brengen bij bijvoorbeeld beschadiging van het artikel of de verpakking.

Voor consumenten geld een retourrecht van maximaal 30 dagen na ontvangst van het product, 20 dagen na de melding van het retour, moet het product in ons bezit zijn. Wij hanteren deze regels strikt.
In behandelingskosten
Dropshipping: Indien u uw bestelde product(en) naar uw klant wilt sturen, reken wij 9,95 euro (inclusief btw) per order.

Overige orders, lees verder op: Verzenden/Kosten
Uitgebreide voorwaarden
Op al onze offertes, opdrachten aan ons en op gesloten overeenkomsten zijn onze uitgebreide Leverings- en betalingsconties van toepassing.

Voor consumenten is het retourrecht maximaal 30 dagen m.b.t. aanmelden, 14 dagen om daarna het product terug te sturen naar opgegeven retouradres.